Szoláris szabályozó

Deltasol AX

A Deltasol AX vezérlő kijelző nélküli egy szivattyú kapcsolására elegendő. Főleg használati meleg víz készítő rendszerekhez használható és minden olyan esetben ahol hőmérséklet különbség funkcióra vagy termosztát funkcióra van szükség. Az AX egy DT átkapcsoló ami tartalmaz egy termosztát funkciót.

deltasol-ax

 

Deltasol BS Plus

A Deltasol BS Plus grafikusan megjelenített, fix sémákat tartalmaz, amelyek alkalmazhatók az aktuális rendszerre. A “BS Plus” tökéletesen alkalmas egy és két tárolós rendszerekhez, fűtés rásegítésre és használati meleg víz előállításához. Leginkább az utóbbihoz javasoljuk. A Deltasol BS Plus vezérlés 4 db hőmérséklet érzékelő bemenetet, 2 szabályozható relé kimenet vezérlésére alkalmas.

deltasol-bs-plus

 

Deltasol E

A Deltasol E szabadon konfigurálható, bármely rendszer levezérlésére alkalmas, egyéni igényeknek megfelelően állítható hőmérséklet különbség szabályozóval. Az “E” karakteres kijelzéssel rendelkezik.
8 db hőmérséklet érzékelő bemenet, valamint 7 relé kimenet vezérlésére alkalmas.

deltasol-e

 

Deltasol M

A Deltasol “M” szabadon konfigurálható, bármely rendszer levezérlésére alkalmas. Hasonlóan az “E” típushoz az “M” vezérlés is egyéni igényeknek megfelelően állítható hőmérséklet szabályozóval rendelkezik. 12 db hőmérséklet érzékelő bemenet, valamint 9 relé kimenet vezérlésére alkalmas.

deltasol-m