Faelgázosító kazán

 

Sirio

sirio_kazan

A Sirio kazán a lakóépület szilárd tüzelõanyaggal való egyszerûbb és gazdaságos fûtését biztosítja.

Robusztus kialakítása, kis mérete, magas megbízhatósága miatt minõség – ár – kezelhetõség viszonylatában a legjobb.

Nagyméretû égéstere nagy mennyiségû fa, vagy szén elégetésére alkalmas. Bordás-csöves hõcserélõjének és a rácsrázó karjának köszönhetõen szárazon is könnyen tisztítható.

 

Terna S

ternas_kazan

A Terna kazánnak két tûztere van, melyekben egyik oldalon fával fûthet, míg a másik oldalon gáz, vagy gázolaj égõfejet használhat, amely a szilárd tüzelõanyag kifogyását követõen is folyamatos fûtést biztosít.

A nagyméretû égésterének köszönhetõen nagy mennyiségû fa használható benne, robusztus kialakítású és kevés helyet foglal.

Egyszerû kialakításának köszönhetõen a felhasználó könnyen karbantarthatja.

 

Terna B

ternab_kazan

A Terna B kazán a piacon fellelhetõ legösszetettebb megoldást kínálja.
Két tûztérrel rendelkezik, melyekben egyik oldalon fával fûthet, míg a másik oldalon gáz, vagy gázolaj égõfejet használhat, amely a szilárd tüzelõanyag kifogyását követõen is folyamatos fûtést biztosít.

A fûtõberendezés belsejében egy nagyméretû, üveges vízmelegítõ található, amely jelentõs mennyiségû tiszta vizet képes biztosítani.

 

Aspiromec LE

aspiromec-le-kazan

Aspiromec: „hagyomány”, mit maximális elszívás.

Az Aspiromec modell elektomechanikus vezérlésû elszívóval van ellátva, amely a távozó gázokat hivatott elszívni, ugyanakkor az égési folyamathoz szükséges levegõt biztosítani.
Az üzemmód lehet ON/OFF, be-, vagy kikapcsolva, azaz a kazán hõmérsékletének függvényében, teljesítménymódosítás nélkül. Az elszívás helyettesíti a kémény huzatját, ami így már nem meghatározója a kazán mûködésének. A vezérlõpult egyszerû kivitelû, kezelése könnyû.

Zománcozás (opcionális).

 

Aspirotronic LE

aspirotronic-le-kazan

Aspirotronic: jó hatásfok technológiai innovációval.

Az Aspirotronic modell mikroprocesszorral vezérelt füstelszívóval van ellátva. A kazán által kifejtett teljesítmény a központi fûtésrendszer hõigényeihez alkalmazkodik.

4 üzemi ciklus van, ezzel optimalizálható a fogyasztás és biztosítható egy energiatakarékos, mégis nagy és optimális teljesítményt nyújtó üzemelés.Az elektronika a kapcsolótábla kijelzõjén könnyen követhetõ módon számos funkciót biztosít.

Zománcozás (opcionális).

 

Lambda CO2ntrol

lambda_co2ntrol_kazan

Fatüzelésû, fordított lángú, alacsony károsanyag kibocsátású kazán, melynek primer és szekunder égési levegõjét a Lambda szonda által vezérelt szervomotorok szabályozzák.

A kazán belsejében található oxigén szenzornak és a kéményben levõ hõveszteség érzékelõ eszköznek köszönhetõen kiemelkedõ fûtési teljesítményre képes. Külsõ burkolattal, szigetelt elülsõ ajtóval, nagyméretû égéstérrel, alacsony károsanyag kibocsátású égõfejjel, üvegesített kazántesttel, 8 év garanciával (választható). Könnyû karbantartás a nagyméretû hamufióknak és a függõleges csövekbõl álló, csõkaparós tisztító szerkezettel ellátott hõcserélõnek köszönhetõen. Digitális vezérlõpanel könnyen kezelhetõ és jól látható menüvel; csendes és szabályozható füstelszívással. Thermopuffer, vagy Thermocell® csatlakoztatható hozzá.